Pituus
625 CM
Leveys
250 CM
Tankin tilavuus
120 L
Max moottori
150 HP
Rikipituus
XL
Max henkilöä
8
CE -luokka
C

Käytännölliset tilaratkaisut

Monta käytännöllistä tilaratkaisua, kuten isoveljissä Airborne 7 ja 8, on myös tässä veneessä. Säilytystilat fendareille perässä sekä säilytystilaa keulassa. Säilytystilaa pulpetissa sekä iso suojaava tuulilasi joka antaa hyvän suojan kahdelle henkilölle. Veneessä on myös helppo liikkua keulasta perään. Perässä on myös omat säilytystilat köysille ja ankkurille.

Paljon tilaa oleskella

Veneeseen on myös mahdollista asentaa aurinkotaso keulaan (lisävaruste). Airborne 6.3 veneessä on pulpetin takana kaksi erillistuolia. Nämä voi kääntää 180 astetta sekä säätää eteen/taakse ja ylös/alas. Penkeissä on kipattava etureuna antamaan tukea ajettaessa seisten. Airborne 6.3 veneessä viihtyy pidemmänkin ajan, veneillen, ankkurissa tai satamassa.

Isot uimatasot ja tilaratkaisuja

Yksi Airborne 6.3 etu on hyvät tilaratkaisut koko veneessä, sisältäen myös isot uimatasot perässä. Venettä on helppo käsitellä yksin kun lähdet tai saavut satamaan. Ohjauspulpetti on suunniteltu juuri tähän veneeseen ja asennettu oikealle puolelle venettä mutta sen ohi voi kulkea hyvin molemmin puolin.

Galleria