Nordkapp Airborne 6.3 - suunniteltu tarjoamaan parempaa tilaa ja ajettavuutta kuin RIB

Ensimmäisellä silmäyksellä huomaa nopeasti, että Airborne 6.3 erottuu joukosta RIB-veneistä. Syyt tähän ovat useita pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät tästä veneestä ainutlaatuisen. Ehkä selkein merkki siitä, että sinulla on tekemistä erilaisen RIB-veneen kanssa kuin tavallisesti, on veneen ponttoonit. Ohuet, tilasuunnitellut ponttoonit on valmistettu erityisesti kahdella tarkoituksella: antamaan Airborne 6.3:lle huviveneen ja RIB-veneen ajettavuuden yhdistelmä sekä antamaan veneelle enemmän tilaa sisäpuolella. Näiden tekijöiden yhdistelmä tekee Airborne 6.3:sta erittäin hyvän veneen maihinnousuun tai päiväretkille, joissa kuljettajalla ja matkustajilla on turvalliset oltavat.

Airborne 6.3 - matka, jossa yksityiskohdat ovat tärkeitä.

Airborne 6.3 toivottaa sinut tervetulleeksi astumaan leveälle, vakaalle keulakannelle. Keulakansi on osa veneen kantta ja antaa sinulle paremman vakauden kuin ponttoonissa oleva saman tyyppinen osio. Keulakansi on peitetty pehmeällä SoftDeck matolla, joka antaa sinulle hyvän kitkan ja estää sinua liukastumasta noustessasi kannelle. Keulapatjat on jaettu keskeltä, joten voit taittaa ne pois astuessasi veneeseen tai poistuessasi siitä ja välttyä tallomasta patjoja. Keulakannen alla on suuri säilytystila köysiä varten, mikä pitää keulan siistinä. Tämä tarkoittaa myös, että voit nopeasti tarttua köysiin, kun haluat rantautua.

Airborne 6.3:n keula voidaan muuttaa aurinkotasoksi, jossa yhdelle henkilölle on runsaasti tilaa. Veneessä on paljon säilytystilaa, ja suurin osa siitä on ohjaamon sisällä, jolloin patjat ja aurinkotason lisälevy mahtuvat hyvin. Kaikki veneen patjat voidaan pinota tähän tilaan, ja jos tarvitset lisää tilaa patjoille, löydät toisen säilytystilan takapenkin takaosasta.

RIB-veneisiin lisättiin kuljettajan istuimet - tarjoavat mukavamman ajokokemuksen.

Airborne 6.3 Nordkapp esittelee ensimmäistä kertaa RIB-veneessä ohjaajan istuimet, jotka tarjoavat kuljettajalle ja matkustajalle paremman ajomukavuuden ja sivutuen. Airborne 6.3:n istuimet eroavat siis perinteisistä bolster-tyyppisistä istuimista, vaikka Airborne 6.3 voidaan myös toimittaa niillä, jos niin haluat. Istuimet voivat pyöriä 360 astetta, mikä tekee kahdesta ohjaajan istuimesta aktiivisen osan takakannen sosiaalista tilaa. Ohjaajan istuimia voidaan myös säätää etäisyydellä ohjaamosta, mikä helpottaa ohjaajan aseman säätämistä ohjaamoon nähden.

Veneessä on myös runsaasti ja monipuolisia säilytystiloja, jotka tekevät siitä monikäyttöisen RIB-veneen, jossa on paljon etuja, joita tunnet saaristoveneestä.

Motorisaatio

Airborne 6.3 voidaan varustaa kahdella erilaisella Mercury-moottorilla, joko 115 hv tai 150 hv moottorilla. Sekä 115 hv että 150 hv moottorilla vene on helppo ja nopea saada liukuun, jopa runsaasti matkustajia ja paljon matkatavaroita mukana.

115 hv moottori on suora nelisylinterinen 2,1 litran moottori, jossa on hyvä vetoteho ja momentti käynnistyksestä. Vaihteiston suhde on 2,07:1, mikä tarkoittaa, että potkuri pyörii hieman yli 2 kierrosta per moottorin kierros. Tämä moottori soveltuu erityisen hyvin Airborne 6.3 -veneen hyvään kiihtyvyyteen, jopa raskaalla kuormalla. Moottorilla on myös säätöalue -6 asteesta 16 asteeseen, mikä antaa paljon tilaa hyödyntää Airborne 6.3:n ajettavuutta.

150 hv moottori on suora nelisylinterinen 3 litran moottori, jossa on erinomainen vetoteho. Vaihteiston suhde on 1,92:1 ja se hyödyntää suuremman 3 litran moottorin potentiaalia momentin ja voiman suhteen. 150 hv moottori on nopea ja sulava, mikä korostuu Airborne 6.3:n kevyesti ajettavassa rungossa. Tällä moottorilla on myös säätöalue -6 asteesta 16 asteeseen, mikä mahdollistaa hyvän trimmauksen kaarreajossa ja Airborne 6.3:n nopeuden hyödyntämisen.

Airborne 6.3 venetestejä

Tässä lista venelehdistä jotka ovat koeajaneet Airborne 6.3:

 

Hamnen.se koeajaa Airborne 6.3:

Nordkapp Airborne 6.3 – täynnä pieniä yksityiskohtia
Veneessä on monta pientä yksityskohtaa jotka erottaa Airborne 6.3 muista. Katso kun koeajamme Nordkapp Airborne 6.3!

Lue testi tästä (vaatii kirjaantumisen)

 

Båtmagasinet koeajaa Airborne 6.3:

Harmoninen RIB pohjolan oloihin


Airborne 6.3 on pieni RIB-vene hyvillä ratkaisuilla. Yhdistelmä mietityillä ratkaisuilla, hyvät tilat ja ponttoineilla jotka eivät häiritse ajoa tekevät veneestä erinomaisen ajettavan.

Lue testi tästä (vaatii kirjaantumisen)

Useful links